Traperův kotlík

Traperův kotlík

Ilustrační foto

Suroviny:
300g zadního hovězího, 2 lžíce oleje, 150g pórku, stroužek česneku, 300g fazolových lusků, 250g rajčat, 60g těstovin, 0,25l vody, tymián, sůl, pepř, nať petržele.

Postup:
Maso nakrájíme na plátky a na oleji osmahneme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a utřený česnek a podusíme. Zalijeme vodou a pomalu duste asi 35 min. Přidejte očištěné nakrájené fazolové lusky, tymián a dusíme ještě dalších 20 min. Vložte oloupané a nakrájená rajčata dále dusíme ještě 5 min. Přidejte uvařené těstoviny, opatrně zamíchejte, podle chuti dodejte pepř, sůl a ozdobte petrželí nebo šnytlíkem.

Žádný komentář

Podobné články

Zapékané palačinky
Krůtí maso se zeleninou
Zamilované klopsy v ďábelské omáčce
Celerové pyré
Hříchy sedláka Míchy - klobása obalená masovou směsí a slaninou
Buřtová čína
Nefalšovaný guláš
Zahradníkův kotlík
Rančerův kotlík
Z babiččina kapsáře aneb rady do kuchyně
Partner ePortýra
Image