Dvě dámy a zpěvačky Helena Maršálková a Marcela Voborská zvou všechny příznivce na svůj Sametový večer. 17. listopadu v 19.30 hodin znovu ožije Malá scéna divadla Gong svitem svíček, drobnými laskominami na stolcích a uvítacím kalíškem dobrého moku.

Přátelé a milovníci těchto srdečných večerů si jistě opět najdou čas a přispějí svou přítomností k vytvoření tradičně veselé a uvolněné atmosféry, sestava „Jak je neznáte“ na oplátku přispěje energií líbivých, oblíbených písniček a jak tu bývá zvykem, nebude chybět nějaké to překvapení. 

Chcete-li se uvolnit, polechtat bránici a zazpívat si, neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči a uši. Více informací najdete na FB stránkách Jak je neznáte. Vstupenky jsou, vzhledem k malé kapacitě sálku, v omezeném množství a získat je lze na www.ticketportal.cz nebo přímo v pokladně divadla Gong v Praze Vysočanech. 

Těšit se na Vás budou Helena Maršálková, Marcela Voborská, Ondra Paska, Tomáš Suchomel a Honza Macoun a - jak jinak, než - Jak je neznáte.