Zdravím Vás, všechny lidičky, kteří se právě díváte na tyto stránky.
Od malička miluji poezii a zpěv a taky tvořím. A dospěla jsem k rozhodnutí (a také na požádání svých fanoušků), že je nejvyšší čas svou tvorbu zveřejnit.

V posledních letech jsem hrála a četla své básně na festivalových pódiích, v malých klubech nebo soukromých akcích. Můj program se skládá vždy z jedné básně a na ni navazující písně a poslední roky mne po mých vystoupeních oslovují posluchači a chtějí si koupit CD, nějakou mou sbírku básní, popřípadě obojí. A proto jsem se rozhodla požádat o pomoc Vás, posluchače a širokou veřejnost a založila jsem projekt na startovači.

Projekt tvoří vydání asi 14 autorských písní a natočení videoklipu. Je to první CD, které chci vydat, tak prosím o pomoc a spolupráci. Projekt bude financovat nahrávky ve studiu, výrobu CD, focení a natočení videoklipu. Dávám nejdelší možnou dobu projektu, protože je období dovolených a letního řádění.

V případě, že by se vybralo více peněz, než je požadovaná částka, snažila bych se ještě vydat sbírku básní, pod názvem Pocitový nádeník. A tím bych splnila i druhé přání posluchačů :-)
Tak Vás, širokou veřejnost, pěkně prosím o spolupráci :-) Sponzorským darem nebo alespoň sdílením na Vašich stránkách, aby o tomhle projektu vědělo co nejvíce lidiček :-)

Jsem pro Vás a bez Vás to nedokážu :-)                    
Vaše Silvie

Přispět můžete zde: https://www.startovac.cz/projekty/prvni-cd-a-videoklip-silvie-siska-gadulova/