Vance Joy - debutové album vyjde v záříPísničkář VANCE JOY připravuje debutové album. Deska se bude jmenovat Dream Your Life Away a vyjde 15.9.2014...

Vance Joy natočil jeden z největších globálních hitů tohoto roku. Skladba Riptide si postupně podmanila posluchače na celé planetě, daří se jí též v Čechách a na Slovensku. Celosvětově patří k nejhranějším (u nás aktuálně č. 9) i nejposlouchanějším v rámci digitálních služeb (u nás čtvrtý týden v Top 20).

Připomeňme, že zpěvák a skladatel James Keogh, jenž se za pseudonymem Vance Joy ukrývá, pochází z Austrálie. Donedávna se věnoval především australskému fotbalu, který připomíná ragby. Získal mnoho trofejí včetně ceny pro nejlepšího hráče ligové sezóny 2008. Život mu naruby převrátila EP deska s písní Riptide. Skladba nečekaně uspěla při tradičním novoročním bilancování a byla v Austrálii zvolena písní roku 2013. Následně si našla cestu do amerických rádií i k uším evropských posluchačů.

Album Dream Your Life Away vznikalo ve Spojených státech za dohledu producenta Ryana Hadlocka (např. Foo Fighters, Lumineers nebo Gossip) a nabídne hned třináct položek včetně již známých singlů Riptide a From Afar. Následuje kompletní seznam skladeb:

Winds Of Change
Mess Is Mine
Wasted Time
Riptide
Who Am I
From Afar
We All Die Trying To Get It Right
Georgia
Red Eye
First Time
All I Ever Wanted
Best That I Can
My Kind Of Man

Zdroj, foto: G+ Warner Music Czech Republic