Křest Srdce pro mamuta Romany SulčíkovéV pátek 14.2.2014 od 19:00 v berounské kavárně Jiná káva (U kasáren 192) pokřtí akordeonistka Romana Sulčíková svůj nedávno vydaný maxisingl Srdce pro mamuta. Kromě samostatného písničkářského recitálu vystoupí i Jiří Šámal se svým hangdrumem a fantasy skupina Druga.

Romana Sulčíková je studentkou Konzervatoře Jaroslava Ježka a prošla již pěknou řadkou hudebních formací (kapely Dotyky, Bejlí a v současnosti Druga). Jistě by se dala zařadit mezi umělce formované pražskou ulicí, na kterých ji běžně potkáte hrát. Zejména Pomník Karla Hašlera na Starých zámeckých schodech se stal jejím oblíbeným místem pro "buskerská" vystoupení. V její písničkářské tvorbě se objevují metafory o životě chudých lidí, partnerské nudě i hledání štěstí a naději.

Po písních vydaných na obou samplerech Studna neobjevená, je maxisingl Srdce pro mamuta debutovou samostatnou deskou a se svými třemi písněmi se tak stává předzvěstí první plnohodnotné desky. Maxisingl lze zakoupit na koncertech i na webových stránkách písničkářsky.

http://www.romanasulcikova.cz/
http://www.druga.cz/