Petr Kocman má nový klip HomeSingl a klip k písni Home z CD Crazy Man, připravil Petr Kocman svým příznivcům do začátku roku 2014. Petr Kocman, kterého si jako hosta vybrala Lucie Vondráčková pro  turné Hit Tour 2013, natočil další klip k jedné ze svých písniček z alba Crazy Man.

Píseň Home pro Petra napsali Jiří Vondráček a Hana Sorrosová. Singl Home byl znovu upraven pro rádiovou verzi a bude znít samozřejmě i na koncertech Petra Kocmana v roce 2014.

Klip je k vidění a k poslechu zde: http://www.petrkocman.cz/radio/pk_home.html

Poprvé zazní v podání Petrovy kapely PK Band i 6. března zač. 19:30 v Praze9 –Vysočanech, v divadle Gong, kam si Petr pozval mezi hosty i Honzu Nedvěda.

Druhým zvláštním hostem koncertu bude špičková bluegrassová kapela Monogram, která slaví veliké úspěchy i v USA a společně s Petrem zahrají několik jeho písní ve speciálních úpravách, tak jak je Petrovi fanoušci určitě neznají!

Režie a střih klipu Home patří do dílny Mr. Magic, snímky pro video jsou natočeny v Praze a USA. Nostalgická píseň Home nenechá nikoho na pochybách, že se jedné o zpověď chlapíka, který se tak jako mnoho dalších usídlil  o několik stovek mil na západ od svého domova.

V roce 2014 bude  Petr Kocman koncertovat především se svojí doprovodnou kapelou PK Band, dále jako host Františka Nedvěda, Věry Martinové a v triu VoKoBere s Jiřím Vondráčkem a Tomášem Berkou.

Petr Kocman se jako host objevil na více jak 80ti albech našich předních interpretů a kapel jako  zpěvák, kytarista, hráč na foukací harmoniku, mandolínu a je stále velmi žádaným studiovým hráčem, aranžérem a producentem.

Home uslyšíte jak první na Country rádiu.

Rozhovor s Petrem odvysílá Country rádio 1.března v 10:00. Petra bud zpovídat Jan Macoun a hovořit se bude nejen o plánovaném koncertě a Home, ale i o spolupráci s Lucií Vondráčkovou, Věrkou Martinovou, Honzou Nedvědem a o Portě, kde byl Petr několik let Porotcem a kde také doprovázel Martu Kubišovou jako zvláštního hosta tria VoKoBere v r. 2012

Vše o Petru Kocmanovi na:
http://www.petrkocman.cz/
http://www.vokobere.cz/
Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Info o koupi a rezervaci vstupenek naleznete na: http://www.divadlogong.cz/

Songy v Gongu:  Crazy Man, Já to nejsem, Whisky plnej džbán, Růže z Jericha, Do tmy se koukej, Nepřiznáš, Motorová pila, Holka z Texasu, Johnny B. Goode a HOME…..