Švédova trojkaŠvédova trojka vydává své první oficiální CD. Chce tímto projektem vtáhnout své fanoušky do dění v kapele.

Skupina Švédova trojka po pěti letech své existence vydává své první album a chce do něj vložit to nejlepší z její tvorby. Skupina se rozhodla vydat své album přes hithit.cz, a to ze dvou důvodů - především chce dát svým fanouškům možnost spoluvydat toto CD a podílet se tak společně na tomto projektu.

Za druhé chce takto dostat své album „mezi lidi“, tedy za příspěvek na tento projekt dostává přispěvatele vydané CD. Vydání by tímto dostalo punc sounáležitosti mezi kapelou a publikem.

Švédova trojka se objevila na hudební scéně v roce 2008. Její hudbu prolíná pohoda a melodičnost, texty v sobě mají nadhled a vlídný pohled na svět. Unikátní záležitost je, že skupina je držitelem čtyř Port (dvě interpretační – 2012, 2013, autorská a divácká – obě 2013). Objevuje se na rozhlasových stanicích a TV, festivalech a klubových pořadech.

Pojďme společně vytvořit CD Švédovy trojky a zároveň jej pokřtít! Buďte u toho, když vzniká neopakovatelné album!

Bořivoj Švéda

Přispějte na vydání CD a vyberte si odměnu zde: https://www.hithit.com/cs/project/222/svedova-trojka-prvni-oficialni-cd?variant=a