Pavel Jim DrengubákNarodil jsem se 27.5.1956 v Most? a to v ned?li. Prý bych tím m?l být š?astným ?lov?kem.
Je pravdou, že se takovým opravdu cítím.

Hudební začátky se dají datovat zhruba kolem mých 13tin, kdy mě starší brácha naučil několik(3) základních akordů na kytaru. A protože jsem měl hlavní hudební motivaci v tom, abych mohl oblbovat spolužačky, netrvalo dlouho a naučil jsem se ještě pár dalších.(2)

Po absolvování SOU-elektro jsem se odebral na vojnu hájit pevnou mírovou hráz proti zlému imperialistovi. Imperialista musel být k smrti vyděšen, když se mu doneslo, že v Bechyni na vojenském letišti vznikla skupina SALAMANDR ve které jsem začal hrát na kontrabas. Kdybych tušil, že se s ním budu tahat dalších 35let radši bych si vybral foukací harmoniku.
Po vojně jsem pracoval na různých místech jako elektrikář, zároveň hrál s Nezmary a v roce 1993 se nám náš koníček stal povoláním, což považuji za to nejhezčí, co se mi mohlo přihodit.
.
Souběžně s tím hrajeme s kolegou Zajícem v Triu s legendou moderní trampské písně Miki Ryvolou. To nás moc baví, protože jsou to písničky na kterých jsme vyrostli a tím pádem se nemusíme nic učit, ani zkoušet. Desek(LP) a potom CD jsme natočili hromadu a všechno je to na našich http://www.nezmari.cz/

K tomu nám dělám managera, ale jenom proto, že to nikdo jinej nechtěl dělat

Rád sportuju (volejbal, tenis, kolo) chodím do kina, čtu a chalupařím v pořadí, jak to vyjde.

Moje motto zní: Žij a nechej žít.

Kromě hraní se ještě učím být rekreantem života.

Pavel Jim DrengubákPavel Jim Drengubák