Interpretační soutěž
1. místo: soška Porty, kytara od firmy Furch, nahrávka ze soutěžního vystoupení, dárky od partnerů, recitál na Portě 2023, pozvání do Country radia na rozhovor, nahrávací studio Chevaliere Helenky Rytířové - natočení singlu, vystoupení na festivalech Trampsky širák a některý z dalších partnerských festivalů, nasazení písničky do hitparády Česká 12 na ČRO2 a ČRO Region.
2.místo: mosazná plaketa Porty 2023, , sluchátka HD559 a mikrofon e845a Sennheiser od firmy Panter, záznam vystoupení, dárky od Music City,
3. místo: mosazná plaketa, Mikrofon sE V7 - Audiopro, dárky od Music City nahrávka live,


Pro některé z oceněných jsou připraveny i sloty (vystoupení) na festivalech Folkové Chvojení, Janouškovo Ústí, Trampské Pikovice, Nanečisto, Folkový Heřmánek, Muzika,
Interporta a na některé z fontán Country rádia.
Cena Českého rozhlasu Region - nahrávka a pozvání do ČR Region, nasazení písničky do pořadu Karavana na Country rádiu, dárek od Music City.
Cena Country radia - Sluchátka Sennheiser - Panter, dárky Country rádia, Nahrávka z Porty, a pozvánka na rozhovor do některého z pořadů rádia, dárky od partnerů, nasazení písničky do pořadu Karavana.
Cena SAI - nahrávka z Porty 2023, mikrofon sE DynaCaster DCM 3- Audiopro, dárek od Music City, pozvánka na některý z festivalů 2023, který spolupořádá SAI - Svaz autorů a interpretů.
Autorská soutěž za nejlepší skladbu - soška Porty, sE DM3, (Audiopro), dárek od partnerů, představení písničky na Country radiu v pořadu Karavana, doporučení písničky dalším partnerským rádiím.
Cena Obce spisovatelů - Za nejlepší text
Cena diváků - diplom, mikrofon sE V7 -audiopro, tričko MÁM sE RÁD, dárky od partnerů.