na hudební portál www.KARAVANAcz.cz!

"MY NESMÍME ZA VÁMI
VY NESMÍTE ZA NÁMI
POJĎTE SE SEJÍT TADY!"

Nový projekt - webový portál www.KARAVANAcz.cz je přesně to místo, které hledáte, když jste uvězněni doma a chybí vám živé koncerty vašich hudebních idolů. Najdete na ní jak program jejich připravovaných živých koncertů, live streamů, home videí a hitparád, tak i výuku hry na různé hudební nástroje či další formy hudebních videí ať už z Facebooku, Instagramu nebo YouTube. Na portálu KaravanyCZ si je můžete pustit i ze záznamu. Je to zkrátka společný prostor pro všechny tuzemské tvůrce, kteří vysílají koncerty a home videa po internetu online, a pro vás jejich fanoušky s hladovýma ušima. Na stránce Karavany se můžete společně sejít bez roušek a odstupů v pohodlí vašeho domova a najdete zde aktuální české nahrávky pohromadě.

Chybí na Karavaně zajímavá akce vašeho hudebního oblíbence? Nebo jste muzikant a chcete na stránce propagovat svoje živé vysílání, koncert, píseň, či videoklip? Dejte o nich vědět!

Jak? Napište na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo pošlete zprávu na novou FB stránku Karavany. Podrobný návod najdete tady: http://karavanacz.cz/jak-se-zucastnit.

Partneři Karavany: SAI, Nadace Život umělce, MMstudio, Fotosklad.

Karavana