Gratulovat přijede Slávek Janoušek a duo Adélky

Po letní přestávce se v září vrací koncertní cyklus UnderFolk. Na jubilejní dvacátý koncert přijede ve středu 27. září slavný písničkář Slávek Janoušek, jenž nedávno oslavil významné životní jubileum. Jako jeho předskokan vystoupí duo Adélky.

Po téměř dvou sezónách, kdy se UnderFolk konal zejména v boleslavských kavárnách, bylo rozhodnuto, že nadešel čas na malou změnu. Vzhledem k rostoucí oblibě domácích koncertů proběhne několik následujících vystoupení přímo doma u samotných pořadatelů. Jako první se hostitelem UnderFolku stane David Šelemberk, spoluzakladatel a kapelník skupiny Isara, který má v plánu spojit koncert s oslavou vlastních narozenin.

Místem konání koncertu se stane zahrada jeho domu v přilehlých Plazích (v případě špatného počasí bude zajištěn náhradní prostor). Hlavním hudebním gratulantem se stane Slávek Janoušek, jenž nedávno sám slavil kulaté výročí 

A jelikož takový večer musí už z principu zachovat přátelskou a rodinnou atmosféru, vystoupí na něm i dcera hostitele, Adélka Šelemberková, která se svou kamarádkou Adélkou Šturmovou tvoří hudební těleso s názvem duo Adélky

Jde o dvacátý koncert, který se v rámci UnderFolku povedlo uspořádat, a tak se dá očekávat večer plný oslav, na nějž jsou srdečně zváni všichni příznivci dobré a zajímavé hudby. 

Zářijový UnderFolk se koná na adrese Plazy 48 ve středu 27. září od 18 hodin. Vstupné je dobrovolné. Občerstvení na místě bude zajištěno.

Partnerem projektu UnderFolk je Nadace Život umělce a Svaz autorů a interpretů, z. s.