Nová šance pro Tiché pískyHSF-klub, fungující pod Jihočeským klubem Obce spisovatelů, vyhlásil na podzim loňského roku novou literární soutěž, vyhrazenou trojici netradičních žánrů: horor, sci-fi a fantasy. Rozhodující podporu této nové aktivitě poskytuje i jindřichohradecké nakladatelství Epika.

Aktuální zadané téma zní tak trochu v duchu zmiňovaných žánrů - Tiché písky. Novinkou však je, že původní termín uzávěrky, stanovený na poslední lednové datum, se posunuje až na 28.únor. Takže máte možnost se do této přitažlivé soutěže ještě zapojit. Je určená pro zájemce od 18 let, rozsah soutěžních prací je limitován počtem 20 autorských normostránek a příspěvky lze zasílat na mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

U každé práce je třeba uvést jméno autora, věk, adresu a telefonní spojení. Odměnou pro vítěze bude pak zařazení jejich soutěžních povídek do knižního sborníku s pracemi již zaběhnutých a zkušenějších autorů. Kniha by měla vyjít do konce roku. Došlé práce bude s anonymitou pro soutěžící hodnotit odborná porota, jejíž konečné resumé také určí vítěze soutěže.

–hh-