ilustračníPropozice platné pro 39. ročník TRAPSAVCE: – soutěž je tematicky zaměřená na práce zasvěcené přírodě a trampování a toulání po zemi, skalách i vodě.

Soutěží se v těchto kategoriích: – KATEGORIE OLDPSAVCŮ – PRÓZA a POEZIE (v těchto kategoriích soutěží ti, kteří získali v soutěži tři a více cen) – PRÓZA a POEZIE v těchto kategoriích soutěží všichni, kteří ještě nemají tři a více cen z Trapsavce; nejlépe ohodnocená práce autora/autorky do 23 let může získat čestné uznání Malý Trapsavec – Nejlépe ohodnocená práce bez rozdílu kategorie získává hlavní cenu – ZLATÉHO TRAPSAVCE! – Každý účastník může do soutěže zaslat maximálně tři povídky a maximálně tři básně. Omezení délky prací je 1800 slov (podle údajů textového editoru – Word, OpenOffice atd).

Své práce posílejte na kontaktní e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – touto cestou vám bude doručeno zpátky zvadlo na slavnostní oheň s vyhlášením výsledků. Do e-mailu prosím uvádějte své občanské jméno a kategorii, rok narození, pokud možno i adresu. Uvítáme, když nám současně pošlete svoji aktuální fotografii.

Stále zůstává i možnost posílat své práce běžnou poštou na kontaktní adresu (stačí v jedné kopii). Na přiložený lístek prosím uveďte své občanské jméno a kategorii, případně i adresu a věk. Pokud chcete poslat zvadlo na slavnostní oheň s vyhlášením výsledků, přiložte ofrankovanou obálku se zpáteční adresou.

Zasláním své práce do soutěže dávají autoři pořadatelům právo ke zveřejňování těchto příspěvků na internetu i v tisku, a také je používat k propagaci soutěže.

Organizátoři soutěže budou i nadále oslovovat autory a autorky účastnící se soutěže a vydávat jim sbírky.

U příležitosti vyhlášení výsledků bude vydán sborník vítězných prací, který bude všem účastníků k dispozici zdarma.

Uzávěrka 39. ročníku soutěže Trapsavec je 28. února 2013.

Iva Draculea Spurná Klapkova 33,
Praha 8 – Kobylisy
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více zde: http://www.trapsavec.cz/