A bude to zase romantika pod borovicemi.
Jenže bez vstupenek se na Portu nedostanete. A tak je lepší si koupit vstupenky v předprodeji, protože je to samozřejmě, jako všude, ekonomicky výhodnější.
https://www.porta-festival.cz/obchod-porty/vstupenky

Portu odstartují Taxmeni, a pátek bude zase dost nadupaný. Bonsaič.3, Spirituál kvartet a Epydemye. Mezi tím probleskne jako vždy někdo ze soutěžících, kteří se budou ucházet o sošku Porty. Jestli máte chuť se na ně podívat dopředu, tak všechny najdete na webu Porty, kde se svými písničkami bojují v SMS soutěži o nejlepší umístění. A tak jim můžete poslat svůj hlas.
Spolu s SMS budou v neděli uděleny další ceny a mnozí získají i dárky od našich partnerů. Kytara Furch, mikrofony Se od Audiopro, mikrofon a sluchátka Sennheiser od Pantera a další dárky od Music City. Mnozí z finalistů dostanou také pozvánky na některé z dvaceti partnerských festivalů Porty. A to je vysoce hodnocený dárek Porty. Také diváci, kteří se přidají do systému slosování, budou zase moci získat fajn drobné dárky, nebo také zajímavé ceny od řevnické cestovní kanceláře KD Tour. Portu budeme opět vysílat online po internetu na webu Porty, ale je lepší být u toho. Soutěž bude probíhat v pátek a v sobotu aby se o půlnoci vyhlásily neoficiální výsledky. A to je čas, kdy jsou již většinou návštěvníci doma, ale na Portě to opravdu žije hudbou. V různých skupinkách se v pátek i v sobotu v noci hraje kde co, a tak se může klidně k některé skupince přidat a zazpívat si.
Portu podporuje mnoho partnerů sponzorů i donátorů a tak jim patří dík za podporu, protože bez nich by to šlo ztěžka.
Program je daný a to co bude ve stáncích, na to už se můžete těšit. Určitě tu bude dobré masíčko, opět vínko z Mutěnic a oblíbený Kozel. Je určitě fajn Portu s někým sdílet a vychutnat si tu skvělou atmosféru společně. Tak přijďte alespoň ve dvou, ať můžete hodnotit soutěžící a dát jim hlas v divácké soutěži. V klidu si samozřejmě vychutnejte další skvělé hosty Porty. Jsou to Vojta Kiďák Tomáško, Jindra Kejak, Monogram, Žalman a Spol., Cimbal classic, Jarret, Strašlivá podívaná, Marie Tilšarová, COP, Nezmaři, a Příbuzní. A možná se zase sejdou na jevišti ti, kteří si společně zazpívají na závěr Porty něco z portovní klasiky.
Těšíme se na vás a věříme, že i počasí se sluníčkem na nebi se bude na Řevnice usmívat.

Čtěte ePortýr a přidejte se k našem Facebooku, dozvíte se víc…
Hlavními partnery Porty jsou Státní fond kultury, Středočeský kraj, Intergram, SAI, Osa partner, Nadace Život umělce, SVU. Mediálními partnery jsou Český rozhlas Region a Country rádio. Děkujeme.
Porta Řevnice