Třetí letošní koncert série Večerů S se koná v pátek 17. března od 19 hodin v Divadle U Kapličky v Husově ulici v Českých Budějovicích. Tentokrát vystoupí Duo Drc, Kristína Nídlová a Žíznivej Slim.

S názvem Duo Drc si od roku 1991 zasvěcení spojují autorské písničky Hanky a Honzy Švejkarových. Od té doby mají za sebou mnoho úspěchů i změn, které se promítly do tří autorských alb i do zvětšování či zmenšování kapelní formace. 

Kristína Nídlová je talentovaná autorka a zpěvačka nastupující generace. V současné době ji můžeme vidět jako sólistku kapely Sem Tam. Můžete se těšit na její samostatné vystoupení postavené z jejích písní.

Třetí bude kapela, která se sama vystihuje takto: „Tak dlouho jsme chodili se džbánem pro pivo, až se nám narodil Žíznivej Slim. Hrajeme převážně bluegrass, western swing, podstatná část našeho repertoáru je vlastní tvorba.“

Pro hosty bude připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví.

Čtvrtý letošní koncert bude v pátek 21. dubna opět od 19 hodin. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Láďa Latka Trio, Tandem Pelán&Prušák a Gaia.