Epy de MyeVe čtvrtek 14.6.2012 večer jsem měla tu možnost zúčastnit se slavnostního večera při příležitosti Výročních cen OSA, v pražském klubu SaSaZu. Program příjemně plynul, s malými výjimkami, a já při nasávání atmosféry procházela temným sálem.

Na jediném osvětleném místě, určeném pouze ženám, jsem, ke svému nesmírnému údivu a překvapení zároveň, potkala Lucku Cíchovou ze skupiny EpyDeMye, jejíž je ozdobou v pravém slova smyslu. Přiznám se, že toto sdružení patří k mým nejoblíbenějším. Již od ročníku Porty, tehdy ještě v Jihlavě, kdy zvítězili na celé čáře, sleduji z povzdálí jejich vývoj a mám z toho upřímnou radost. Je málo takových interpretů, či kapel, kteří si vezmou k srdci dobře míněné rady, uvádějí je v život a řídí se jimi. A konec konců jejich přítomnost na Cenách OSA je jedním z mnoha úspěchů.

Předávaly se zde, mimo ocenění autorům, i ceny za umístění v soutěži Český YouTube Fest. Zde se EpyDeMye umístila na čtvrtém místě s animovaným klipem na píseň Opustíme vzory. A já samozřejmě neodolala a musela jsem se s Vámi o tuto radost podělit.

Přeji EpyDeMyi, aby se stala skutečnou „epidemií“. Epidemií veselých, hravých, nápaditých melodií, moudrých i skotačivých textů, libozvučných, čistých vokálů, epidemií pozitivní energie, do nás, diváků, proudící, epidemií příjemných lidiček, kteří jsou vždy a všude vítáni.

Milí „EpyDeMyáci“, přijměte ještě jednou velkou gratulaci k Vašemu úspěchu, ať se daří všude, kam vkročíte a zůstaňte takovými, jací jste. Díky!

Marcela Voborská

Zdroj foto: Facebook