Voxel - All Boom! - debutové album písničkářského talentuDebutové album písničkářského talentu domácí scény. Folk-popový zpěvák Voxel během několika málo měsíců zabodoval hned s několika hity.

Po písních V síti, Superstar, Trip nedávno zveřejnil svoji první baladu 5. song.  Tyto písně tvoří páteř jeho debutového alba All Boom! Jak sám Voxel uvádí, písně vznikaly v průběhu několika měsíců a mapují jeho cestu od elektropopu až k více písničkářské a akustičtější poloze.

Hudba je v drtivé většině Voxelova a texty napsal jeho autorský parťák Pokáč („Jsme něco jako Lennon a McCartney pro chudé“). Hudbou přispěl  také producent Dalibor Cidlinský a ve dvou případech s textem vypomohl Ondřej Ládek (Xindl X).
 
All Boom! se natáčelo z většiny ve studiu DC SOUND u Dalibora Cidlinského, který spolupracoval např. s Tomášem Klusem, Jarkem Nohavicou, Xindlem X. Dvě skladby  vznikaly v produkci Jana Balcárka (Johny Rainbow) s finálním masteringem u Ecsona Waldese.

„Vydání je pro mě takovým malým… co malým… velkým svátkem, protože písničky na ní jsou mnohdy starší jak 2 roky a až teď cítím tu pravou chvíli je vydat. Mapuje totiž moji cestu určitého uvědomění… Jelikož jde o mou první, debutovou desku, těším se, až bude venku. Interpret bez desky prostě není zcela právoplatným interpretem a já jsem zvědav, jak lidi písně z ní uchopí, jestli ucítí ten přerod, případně ji odsoudí. Ať to bude tak nebo tak, jsem připraven na vše, protože není nad životní zkušenost. A hudbě to platí dvojnásob!“ komentuje vydání alba Voxel.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=5-bNlosiZ_w

Zdroj, foto: G+ Warner Music Czech Republic