Petr KocmanKoncert zpěváka a multiinstrumentalisty Petra Kocmana s doprovodnou kapelou, na kterém uslyšíte průřez jeho tvorbou za uplynulých 20let, se uskuteční ve čtvrtek 6. března od 19.30 v divadle Gong, v Praze 8 – Vysočanech.

Zazní písničky jak z těch starších alb, tak i z úplně nového CD s názvem „Crazy Man“, na kterém je mimo jiné i velmi úspěšný duet s Luckou Vondráčkovou „Já to nejsem“. Ten můžete znát i díky videoklipu, často vysílanému na různých TV stanicích a hitparádách.

Na koncertě Petr Kocman zavzpomíná na své kamarády a kolegy, se kterými se setkával a setkává na jevištích, ať už je to Věra Martinová, Yvonne Přenosilová, Pavel Bobek, Honza Vyčítal, Michal Tučný atd. Jako speciálního hosta jednoho z nich dokonce přivítá na podiu. Bude to legenda české hudební scény Honza Nedvěd, který se před publikem objeví poprvé od loňského června, kdy ze zdravotních důvodů ohlásil odchod do hudebního důchodu! Honza nejen, že přijde diváky a Petra pozdravit, ale společně si zahrají jejich společný duet a některé ze známých písniček, jako třeba Podvod, Kohout, nebo Na kameni kámen.

Druhým zvláštním hostem koncertu bude špičková bluegrassová kapela Monogram, která slaví veliké úspěchy i v USA a společně s Petrem zahrají několik jeho písní ve speciálních úpravách, tak jak je Petrovi fanoušci určitě neznají!

Info o koupi a rezervaci vstupenek naleznete na www.divadlogong.cz
Více informací o Petru Kocmanovi na www.petrkocman.cz
Nejnovější klip Home : https://www.youtube.com/watch?v=6RodkcH7ZS0

Na koncertě v Gongu zazní jistě písničky:
Crazy Man, Já to nejsem, Whisky plnej džbán, Růže z Jericha, Do tmy se koukej, Nepřiznáš, Motorová pila, Holka z Texasu, Johnny B. Goode
Premiéra: HOME