Kudrnovy akceHORY RAKOUSKA A TERMÁLY DAĎARSKA se Slávkem Janouškem, Janem Řepkou, Martinou Trchovou & Adamem Kubátem.
19. -22.9. 2013

Podzimní oblíbená termální muzikovka, spojená s výstupem na alpské velikány. Vylezeme či zubačkou vyjedeme na populární Schneeberg, na kolobrndách sjedeme svahy pohoříčka Wechsel, znavená těla zrelaxujeme v slavných termálech Sarvár a Bukk. Zpívat se bude každý den dlouho do noci, jak v rakóských hospůdkách, tak i u ohně v maďarské pustě... halekačky, písně naších hudeb.hostů, bude i revival Zuzany Navarové. V ceně bohatá polopenze i maďarské víno. Bude i tradiční soutěž o nejnápaditější župan.

BABÍ LÉTO U ČESKÝCH KRAJANŮ V RUMUNSKÉM BANÁTU ... tradiční balkánská muzikovka, tentokrát se špičkovó trampskou skupinou F.T.Prim.
24.-30.9. 2013

Tentokrát vyjedeme do jiho-západní části Rumunska, kde vysoko nad Dunajem již skoro 200 let žijí čeští "kolonizátoři". Poznáme 3 nejznámější celočeské vesničky: horské Rovensko, rozlehlý Gernik a přidunajskou Svatou Helenu. Spát budeme na postelích, z toho dvě noci přímo u krajanů v pruhovaných peřinách & s kudrnovskou plnou penzí. Zažijete koncerty i pro místní a následné dlouhé hraní v místních hospůdkách a to každý z tamních večerů. Návrat o 50-100 let zpět do doby naších prababiček. Projdeme se podzimem zbarvenou přírodou kolem největších zajímavostí tohoto božího kraje: ... pastviny s výhledy až do Srbska, údolí U Petra s 5 vodními mlýnky, gigantickou jeskyni Turecké díra, skalní most Kulhavá skála, vápencové štíty až letecky nad Dunajem s bečičkou pivka... je možný i fakultativní výlet za českými krajany do srbského Banátu. Neváhejte ... pojeďte než globalizace poničí.

Více na: CK Kudrna

http://www.kudrna.cz/