Bobek PavelPavel Bobek práv? vydává  novinkové album Kruhy a chystá se na velké koncerty k 75. narozeninám.
Pavel Bobek vydává  albovou novinku Kruhy už v pátek 18. kv?tna 2012.  Za?adil na ni  coververze písní E. Claptona, G. Cladwella, M. Hollidaye, Ch. Cornella, K. Kristoffersona, W. Nelsona ad.

Otextovali je ostřílení  V. Poštulka, R. Křesťan, M. Černý ad. i sám P. Bobek. Původní písně pro něj složili  muzikant a zároveň producent alba Luboš Malina (Druhá tráva) a Jiří Mašek.

Album sestává z pestrého výběru žánrů - klasická country (Zlé chvíle jsou ty tam, Kruhy), rock (Stará mříž), pop (Ještě jednou), jazz (Sen potkáš za prvním rohem), folk (Sen se mu zdál, San Miguel)... Skladba Stará mříž si svou premiéru odbyla s předstihem ve filmu Okresní přebor.

Svoje letošní  životní jubileum Pavel Bobek oslaví ve velkém stylu: na dvou velkých koncertech v Praze a v Brně (září). Hlavním gratulantem a hostem na těchto koncertech bude Marie Rottrová. Kromě ní s ním vystoupí také Robert Křesťan, Katka Garcia a další hosté. Pavla Bobka doprovodí muzikanti z Druhé trávy.

Repertoár bude sestaven z nejpopulárnějších zpěvákových písní vč. Oh Ruby, Lásko, mně ubývá sil, Veď mě dál, cesto má či Pojď stoupat jak dým, ze skladeb z jeho zatím posledního alba Víc nehledám a konečně i z písní z novinkového alba Kruhy.

Zdroj: EMI Czech Republic s.r.o.