Jubilejní padesátá Porta už klepe na dveře. Nejstarší hudební festival u nás bude již po deváté hostit řevnické Lesní divadlo. Přijďte o víkendu 24. až 26. června a oslavte s námi několik významných výročí!

Do Lesního divadla se znovu vrací Kamelot, Wabi Daněk, Spirituál kvintet nebo Samson Lenk. Pavel Žalman Lohonka tu s portovní padesátkou oslaví i svých sedmdesát let. Proto je připraven na každý den Porty dort a šampaňské, aby byla oslava co nejpříjemnější a nejsladší. Ale slavit bude i Jaroslav Samson Lenk…

Ke gratulantům Porty se přidají mnozí z těch, kteří v historii získali slavnou sošku pro vítěze. 

Pro diváky a návštěvníky Porty je tedy připraven exkluzivní program z hvězd naší folk a country scény. Mezi nimi budou například Spirituál kvintet, Robert Křesťan, Kamelot, Wabi Daněk, COP, Jaroslav Samson Lenk, Pavel Žalman Lohonka, Fešáci, Zelenáči, Nezmaři, Pacifik, Taxmeni, New Rangers, Epydemye, AG Flek, Vojta Kiďák Tomáško nebo Nová sekce.

Porta je ale především soutěž a tak i na letošní vítěze čeká odborná porota a spousta zajímavých cen: soška Porty, kytara Furch, možnost vystoupit na finále Porty v Řevnicích 2016 ve svém samostatném recitálu, vítěz získá také prostor v hodinovém medailonku na Country radiu a další mediální podporu Porty.

{gallery}PORTA_plakaty{/gallery}