SK-120A opět jedna novinka z nabídky Countryonu.
Hledáte–li ideální kombo pro svoji akustickou kytaru, banjo, housle, buzuki či mandolinu s ohledem na poměr výkon/cena, tak už nehledejte, našli jsme po dlouhém hledání za vás. Shire King SK 120 je špičkové dvoukanálové akustické kombo s výkonem 120 W určené především pro akustické strunné nástroje. Jeho zesilovač nabízí bez nadsázky nejlepší kombinaci výkonu a funkcí pro každého hudebníka.


Se svým 10" reproduktorem spolu s výškovým reproduktorem je vhodné jako klasický multifunkční nástrojový zesilovač nebo jako osobní pódiový monitor. Na pódiu potom máte možnost využít klasického linkového výstupu, nebo pre-EQ výstupy (signál vyveden před ekvalizérem) přes symetrizovaný DI výstup pro každý kanál. Digitální Multi-FX Alesis s 16 pevnými předvolbami efektů máte k dispozici na obou kanálech a dává tak široký rozsah Vaší kreativitě při tvorbě zvuků. 5-ti pásmový Baxandall EQ umožňuje efektní možnosti při tvorbě tónu na 1. kanálu, zatímco  3-pásmový EQ Baxandall na 2. kanálu dává robustní prostor k dosažení požadovaného zvuku. Špičkové konstrukční řešení nabízí vysoký stupeň tonální vyrovnanosti včetně spodní struny laděné dolů na nejnižší tón C (65Hz), který je stejný jako spodní rozsah violoncella. Aktivní High Pass Filtr tlumí frekvence pod 65 Hz, což pomáhá udržovat životnost reproduktoru. K dispozici je široká paleta vstupů pro všechny běžné typy snímačů, včetně možnosti pro stereo vstup na dva kanály. Kromě toho je k dispozici XLR vstup pro mikrofon s fantomovým napájením. Laditelný štěrbinový širokopásmový filtr umožňuje odladění nežádoucí akustické zpětné vazby nebo rezonance.
Velkým fandou ozvučovacích systémů Headway je např. Richie Blackmore, tak se přijďte podívat raději osobně, na co hrají světové hvězdy.
Otvírací dobu najdete na www.countryon.cz