Pokud jste nyní zabrousili na stránky ePortýru, máte jedine?nou možnost stát u kolébky - 25. ledna 2011 se (znovu) narodil a bude žít tak dlouho, dokud z lidí nevyprchá poslední kapka srdci blízké hudby!

 

Starý design a pozvolné zanikání je pryč. Kolem ePortýru se v současnosti pohybuje několik nadšenců, milovníků nejen Porty, ale i folku, country, trampingu a příbuzných žánrů. Přesně tak, ePortýr tady nebude pouze pro potřeby samotného slavného festivalu Porta, ale pro všechny, kteří se točí kolem hudby, přírody a zábavy.

Nabízíme vám pestrý výběr rubrik, kde si můžete vybrat, co je vám nejbližší. ePortýr bude pravidelně aktualizován a najdete na něm vždy nové kousky ke čtení, poslechu a k dívání. Otevíráme cestu k prezentaci hudebníků, autorů hudby, pořadatelů hudebních akcí. Chcete dát o sobě vědět? Chcete upozornit na svůj koncert, festival, nové CD? Neváhejte a posílejte do redakce své texty a fotografie ke zveřejnění.

Zaujal vás VIP blog a rádi byste zkusili pravidelně psát? Stačí chuť a dáme vám prostor.

Ráda bych na závěr poděkovala všem, kteří věří ve vybudování hojně navštěvovaného webu a pustili se bez zaváhání do spolupráce.

Máme nemalé cíle, i ty se mohou splnit... ono dokud se zpívá, píše a hraje, nikdy se nemyslí na ony kraje, kde létají ďáblové s černými křídly a snaží se přebarvit úrodu na plačtivé splíny...

Všem současným a budoucím čtenářkám, čtenářům přejeme skvělou počtenou!

 

 

Petra Nachtmanová

Šéfredaktorka ePortýru