Vyšla mi knížka. To je vždycky radostný den, jako když se vám narodí dítě. A tahle kniha je už moje pátá. Jmenuje se PRŮLETY FOLKOVOU PAMĚTÍ a je to takový běh čtyřmi desetiletími příběhů a událostí, kdy jsem s muzikou žil a pro folk, country a trampské songy usilovně pracoval.

Vydává nakladatelství Galén, které se – ač firma lékařská – věnuje folku už dávno a docela systematicky. Knihu si můžete objednat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., u distributorů nebo se ptejte v nejbližším knihkupectví.

Aby se vám moje knížky nepletly, tady je seznam:

1. UDĚLALI MI NĚCO S PALCEM. Nakladatelství Avalon. Sbírka humorných povídek z trampského prostředí
2. KDE PŘISTÁVAJÍ UŠI. Nakladatelství Nová forma. Aforismy, myšlenky, nápady (dá se objednat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)
3. LEGENDA LOCHOTÍN. Nakladatelství Media. Historie legendárního festivalu Porta (rozebráno)
4. S KYTAROU NA ZÁDECH. Nakladatelství RegionAll. Muzikanti, festivaly, kluby, desky, koncerty folkové a country hudby na západě Čech (dá se objednat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)
5. PRŮLETY FOLKOVOU PAMĚTÍ. Nakladatelství Galén. 40 let mého života s muzikou a lidmi kolem ní