TRIFOT Open Mic vstoupí v pátek 14. září v 19 hodin do druhého roku svého trvání premiérovým večerem nového ročníku. Ten doznává několika zásadních změn v organizaci i v dramaturgii.

Kromě účinkujících budou do programu zapojeni i diváci a na závěr vystoupí skvělá písničkářka Markéta Zdeňková se svým půlhodinovým programem. 

Pro diváky, kteří mají rádi kultivovaná klubová pódia, připravila Produkční skupina Slávka Maděry nový ročník koncertů, opět ve formátu otevřených scén.

Na každém z večerů, které se pořádají pod tradičním názvem Trifot Open Mic, si diváci opět přijdou na své. Kromě šesti hudebníků, obsazených do hlavního scénáře, mohou vystoupit i příchozí a odvážlivci z publika, a představit své malé i velké umění.

Na závěr jako vždy zahraje profesionální sólista, duo, trio nebo skupina. Tentokrát jím bude skvělá zpěvačka, kytaristka, písničkářka Markéta Zdeňková, folková a jazzová diva, několikanásobná vítězka Tais Awards & Harvest Prize v různých kategoriích. Je spolutvůrkyní jednoho z BEST ALBUMS na trhu 2017.

Dále v programu vystoupí:

  • Pavel Klimt - Ústí nad Labem
  • Erdela Teriérová - Děčín
  • Matěj Kroutil - Děčín
  • Martin Hejnák - Kralupy nad Vltavou
  • Petr Brousil - Praha
  • Wil Eiffel - Ústí nad Labem
  • Jindřich Kubánek - Most

Novinkou letošní série je zapojení diváků do akce. Kromě slosování vstupenek a dárků od partnerů série to budou oni, kteří vyberou z každého večera dvojici vystupujících a jednoho náhradníka. Ti se pak v červnovém Open Mic představí v programu To nejlepší z Trifotu.

Nenechte si ujít nevídané a neslýchané, protože řadu z těch, kteří vás budou bavit, jste v médiích neslyšeli, nebo svou kariéru teprve zahajují.

Prodej vstupenek realizuje portál www.smsticket.cz, rezervace míst na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a telefonu 731 670 057. Vstupenky je možné zakoupit i na místě. Více informací najdete na facebooku @praha13openmic.