Skvělou atmosféru prvního letošního koncertu střídá příprava druhého z koncertů hudební série Večery S 2020. Koncert začíná v Divadle U Kapličky v pátek 21. února od 19 hodin.

A kdo se vám tentokrát představí? Kila Fettu, Bohemiano a Eliška Kotlínová. Autorské fotografie vystavuje Zdeněk Zajíček.

Killa Fettu je volná hudební formace, která se za 10 let působení ustálila na třech stabilních členech. Jádrem kapely je Vít Filipovský, kytarista, zpěvák a autor všech písní. Doprovází jej Petr Hůla na druhou kytaru a Adam Strnad na foukací harmoniku.

Bohemiano je autorské duo Zdeňka a Hanky Zajíčkových, které vzniklo na přelomu léta a podzimu roku 2018. To vydali čtyř písňový maxisingl a píseň Na svatýho Jána úspěšně bodovala deset týdnů ve Folkparádě Českého rozhlasu. Ze zamýšleného studiového projektu stál Zdeněk Zajíček 1. září 2018 jako Bohemiano už také i na pódiu. Zpravidla vystupuje sám s akustickou kytarou a kytarovými multiefekty.

Eliška Kotlínová je sedmnáctiletá zpěvačka, která má za sebou vítězství Divácké Porty 2019 na celorepublikovém portovním kole v Řevnicích. „Zpívám a hraji na ukulele, kytaru a klavír. Hraji převážně autorskou tvorbu. Hlavním tématem mých vlastních písní je hledání se v tomhle divném světě a této době. Ať už v hudbě, nebo v normálním životě, chci být prostě svá. A to, že bych svojí tvorbou mohla oslovit alespoň malou skupinu lidí je neskutečná motivace, abych v tom, co se snažím dělat, pokračovala,“ charakterizuje sebe sama Eliška.

Večery S budou pokračovat ve čtvrtek 19. března opět od 19 hodin. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Spolektiv, Buczech a Pavel Kavka duo.

Rozhovor s Eliškou Kotlínovou najdete na kanálu Youtube TADY.