Produkce Slávka Maděry uvádí koncert Petra Kadlčka a jeho hostů. Tento známý český hitmejkr, textař, muzikant, kytarista a zpěvák vystoupí 26. dubna v butovické restauraci Trifot, známé z pořádání akcí formátu Open Mic.

Kadlčkův velký hit Já na to mám, který je dnes opět mediálně známý z televizního spotu, zná dnes velká část veřejnosti. Petr Kadlček veřejně vystupuje od roku 1972 a hrál leckde a s leckým. V roce 1984 jej „katapultovala“ do profesionálního hudebního dění už výše uvedená písnička, na kterou napsal text a kterou nahrál a nazpíval se skupinou Natural na svůj první singl. Pravidelně hraje ve stabilně fungujícím Naturalu i ve velmi svátečně koncertující skupině Emise. Příležitostné působiště má v bandu Petry Hapkové a několik let hrál s Tangem Miroslava Imricha.

Skupinu Natural bude na koncertě prezentovat i další člen této úspěšné formace, a tím je první vzácný host Daniel Andel, který Petra doprovodí na piáno. Dalšími hosty, kteří v rámci koncertu vystoupí, jsou anglo-americký folkový zpěvák Tim Breeding a finalista pražské Porty, rezident koncertů v Trifotu, kytarista a textař Slávek Maděra.

Vstupné je dobrovolné. Rezervace nutná.

Foto: Sláva Kaplan