Špička české world music alias ostřílená parta muzikantů Čankišou, která projela už 17 zemí světa, zahraje ve středu 22.4.2015 ve svém oblíbeném a téměř domáckém Metro music clubu v Brně. Půjde o jeden z posledních koncertů před tím, než se muzikanti zavřou do studia točit v pořadí již šestou řadovou desku. Ta by měla vyjít na podzim 2015.

Kapela několik posledních měsíců pilně tvoří a zkouší, aby rozšířila svoji pestrou a úspěšnou diskografii. Poslední deska Faÿt, která vyšla na podzim 2011 u brněnského vydavatelství Indies Scope, strávila tři měsíce v Top 20 prestižní World Music Chart Europe a získala nominaci na hudební cenu Anděl v kategorii World music, stejně tak jako předchozí Lé la. Čankišou s jistotou rozpohybují vaše po zimě zatuhlé svalstvo, takže přijďte připravit svá těla na rušnou festivalovou sezónu.

Koncert Čankišou proběhne ve středu 22.4.2015 v brněnském klubu Metro Music Bar na Poštovské ulici.  Začátek je ve 20.30 h. Vstupné 130,-/160,-, předprodej v Indies, Poštovská 2 nebo na https://goout.cz/cs/listky/cankisou/nhe/.