Hudební festival Okoř hlásí VYPRODÁNO!Festival Okoř se uskuteční 16.8. 2014. Je velice oblíbený a je jednou z hudebních jistot končícího léta. To dokládá i fakt, že necelé tři týdny před jeho konáním je zcela vyprodáno.

„Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění jejich komfortu. Kapacita je naplněna, je vyprodáno, vstupenky se na místě prodávat nebudou,“ říká pořadatelka Hana Petřinová.

Každoročně přináší tento festival to nejlepší z české a slovenské hudební scény a ne jinak tomu bude i letos. Hudební program začne ve 14:00 koncertním setem Marka Ztraceného, po něm přijdou na řadu Jaroslav Uhlíř, Janek Ledecký, Lenny, Anna K, Tomáš Klus, Chinaski, MIG 21 a letošní program uzavře Divokej Bill před druhou hodinou ranní. Stanové městečko, posílená doprava z Prahy a Kladna a zábava pro děti bude připravena jako každý rok.

Program 14. ročníku Open Air Festivalu Okoř
14:00     Marek Ztracený
15:00     Jaroslav Uhlíř
16:10     Janek Ledecký
17:20     Lenny
18:30     Anna K
20:00     Tomáš Klus
21:40     Chinaski
23:10     MIG 21
00:40     Divokej Bill

Jedinečný a unikátní Open Air Festival Okoř se bude letos konat již po čtrnácté. Za dobu své existence se stihl stát kultovním a nejoblíbenější jednodenním festivalem u nás. Tento fakt dokladuje nejen obrovský zájem ze strany návštěvníků, ale i účinkujících, kteří se sem velmi rádi vracejí, protože hrát na „Okoři“ je i pro ně srdeční záležitost. I letos čeká na návštěvníky dobře namíchaný mix toho nejlepšího ze současné české hudební scény, příjemné a vstřícné prostředí pro všechny (včetně dětí) a spousta doprovodných atrakcí.

Johana Turnerová