Cestovatelské SCUK - brněnský cestovatelský festiválekA je to tu! Blíží se brněnský cestovatelský festiválek CESTOVATELSKÉ SCUK. A protože 22. únor už nám klepe na dveře, zde je malá ochutnávka toho, co s námi budete moci za ten jeden nabitý den zažít.

Hlavním hostem 22. ročníku je cestovatel a speleolog Marek Audy. Jeho 3D Show PODZEMNÍ MYSTÉRIA je unikátní 3D projekce, kterou jste na žádném z našich ročníků festivalu určitě ještě nezažili. Kapacita přednášky je omezena kvůli omezenému počtu 3D brýlí, takže pokud chcete, aby se na Vás dostalo, objednejte si vstupenky v předprodeji, dokonce vás to vyjde i levněji :-)

Chybět nebudou ani tradiční výpravy do světadálek na všechny způsoby. Na kole, pěšky, na kajaku... Na kole se svezete například v doprovodu cyklocestovatelů Lucky a Michala, kteří vyrazili na kole až do Číny. A že o zážitky nebylo nouze, to vám určitě potvrdí při svém vyprávění. Na bajku se zase projedete po indickém Ladakhu a to prostřednictvím fotek a vyprávění kudrnovského průvodce Rudy Růžičky.

Věhlasný Grand Canyon si před nedávnem střihl na kajaku vodák, fotograf a dokumentarista Tomáš Mähring. Jeho přednášku doplní překrásné fotografie i obrazy, které berou dech a které opravdu stojí zato!

Společně procestujeme všechny možné kouty naší planety, např. Moldávii, Peru a Bolívii, Tibet, Toskánsko, Omán, Rusko a mnohé další.

Opět jsou všechny vstupenky slosovatelné a vyhrát můžete cyklistický zájezd v doprovodu slavných cyklocestovatelů Lucky a Michala!

Předprodej vstupenek: www.kudrna.cz/scuk/vstupenky/vstupenky.html
Oficiální stránky festivalu: www.kudrna.cz/scuk

Zdroj, foto: CK Kudrna, http://www.kudrna.cz/