Jana ŠteflíčkováJana Šteflíčková je jednou z nejvýraznějších osobností české písničkářské scény a zároveň herečkou Studia Ypsilon.

Její osobitá tvorba se záměrně oprošťuje od klasických žánrových vymezení, sama se hlásí nejvíce k folku, blues a  jazzu. Její program je nosný pro folkové festivaly (písničkářká cena Zahrady), ale i pro hudební akce nadžánrové (Trutnov Open Air, Sázavafest, Boskovice, Šumperk Blues Alive). V roce 2010 účinkovala jako support britského bluesmana Johna Mayalla na jeho koncertech v ČR.

Ve svých písních uplatňuje bezprostřední komunikaci s diváky, hereckou zkušenost, hlas s širokou rejstříkovou a výrazovou škálou a osobitou, netradiční hru na kytaru.

24.6. v Malostranské Besedě pokřtí své první sólové autorské cd, které natočila ve vlastní produkci,a  na které si přizvala zkušené muzikanty - bicí - Martin Kopřiva (Lanugo, Roman Dragoun), perkuse - CamiloCaller (KOA), Baskytara - Jan Judl (Jablkoň), violinofon - Jan Šimůnek (Hi-Fi), akordeon MathieuGautron a další. Obal CD, který má podobu krabice s texty a všednodenními fotkami snímanými jednorázovým aparátem, zpracoval David Matura. Album bylo natočeno ve studiu Faust Records, za spolupráce se zvukařem Derekem Saxenmeyerem, mícháno je klasickou analogovou metodou. Obsahuje čtrnáct autorských písní.

Kmotry budou Michal Prokop a Petr Váša a večer bude pestrý, v duchu setkání s přáteli a hudebními souputníky.