Písničkář, autor a producent Slávek Maděra oslovil skvělého kytaristu Adama Pavlíčka ke spolupráci na emotivním, hudebně dramatickém projektu výjimečného předvánočního koncertu s prostým názvem

Adam Pavlíček & Slávek Maděra | ADVENTNÍ

Premiéra pořadu: 20. prosince 2023, 18:00, Městský palác Templ Mladá Boleslav.

Protagonisté večera svými hudebními výkony doplní poutavé vyprávění o tradičních českých Vánocích, doplněné osobními vzpomínkami a převyprávěnými příběhy jejich blízkých přátel. Diváci se dozví o mnohých, už dávno zapomenutých zvycích i o tom jak tyto tradice vznikaly. Svým obsahem i formou se pokusí vytvořit magickou atmosféru večera. V případě Slávka Maděry je to po jeho předchozích projektech Holky na tahu s Bárou Štěpánovou, Bohemian Guitar Fingers, Kluci v tahu (…to když jsou Holky na tahu)  a Votevříno !!!, jeden z dramaturgicky nejslibnějších projektů.

 

Adam Pavlíček

kytarista, skladatel, interpret různých žánrů a hudební pedagog. Studoval hru na kytaru na Akademii múzických umění v Praze a Zürcher Hochschule der Künste

v Zürichu. Věnuje se klasické kytarové technice a moderní populárnější formě Finger style. Získal několik ocenění na mezinárodních interpretačních soutěžích.

Je laureátem soutěže českých konzervatoří (2004), se svou instrumentální tvorbou vyhrál v roce 2016 první cenu na Kytarové soutěži SAI. Jeho recitál byl uveden Českým rozhlasem v relaci Ranní koncert, účinkoval se světově uznávaným kytaristou Peter Finger v Domažlicích (2019) a s orchestrem Berg téhož roku.

Vydal již dvě autorská alba „Before You Arrived” a „21 Preludes”.

Je autorem pětidílné učebnice hra na klasickou kytaru. Adam je také součástí projektu Bohemian Guitar Fingers, od jeho premiéry v roce 2020.

www.adampavlicek.cz 

 

Slávek Maděra

písničkář, textař, organizátor a producent, známý jako autor hudebních pořadů Holky na tahu, Kluci v tahu (…to když jsou Holky na tahu), Bohemian Guitar Fingers, Open mic formátu Votevříno!!! a v neposlední řadě i svých koncertních projektů Na Maděru,  nebo hudební talk show Zkušebna.

Překvapující invence, vyzrálá interpretace a chuť do autorské tvorby ho přivedla i k několika oceněním, především za vydařené texty. Je vítězem soutěže Porta v kategorii diváckého SMS hlasování a držitelem ceny za nejlepší text soutěže ročníku 2021.

www.slavekmadera.cz   

 
Autor: Slávek Maděra
Produkce: Produkční skupina PSM
Režie: Slávek Maděra
Délka pořadu : 90 minut
Pořad neobsahuje přestávku
Booking: Produkční skupina PSM
Objednávky vystoupení:
731 670 057, 731 817 718, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Partneři projektu:

Mladoboleslavský Deník | Mnichovohradišťské noviny Echo | Signál Rádio | Country rádio | Rádio Patriot |  copy centrum AlDig s.r.o. | Svaz autorů a interpretů | Kultura Mladá Boleslav a.s.| internetový magazín ePortýr | Město Mladá Boleslav

Děkujeme!

 

Podporujeme:

Humanitární organizaci ADRA

Děkujeme!