Hudebních prázdninových akcí je opravdu hodně. Víte, kde všude budete mít možnost slyšet skupinu Spolektiv? Tady máte seznam všech jejich červencových vystoupení. 

neděle 2. července - Zahájení léta na náměstí v Dačicích, 18.30 hodin

Nedělní podvečer 2. července bude v Dačicích ve znamení hudebního zahajování léta. Před Spolektivem zahraje Slavonice band, po nich Nezmaři. Nezapomeňme ještě na program pro děti, který začíná ve 14.30 hodin.

čtvrtek 6. července - Hradní hraní na Zubštejně, 19.30 hodin

Zubštejn je jeden z největších hradů Moravy, který se nachází nad vsí Pivonice na Žďársku. Kdo jej budete hledat (jako my), pak leží 0,5 km jihovýchodně od obce Kobylnice, 5 km východně od Bystřice nad Pernštejnem. Akce je načasována na dny státních svátků, které se hodí strávit na hradním festivalu. 

pátek 7. července - Letní koncert na nádvoří zámku v Nové Bystřici, 20.00 hodin

Letní koncert v Nové Bystřici bude na nádvoří zámku. Písně kapely se tak spojí s renesančním, z části také klasicistním prostředím. V tomto krásném prostředí zazní kompletní koncert včetně písní, které vznikly v poslední době.  

sobota 15. července - Folk Týnec Fest, Zahrada Hotelu Týnec v Týnci nad Sázavou, 19.00 hodin

Pouhých 30 km od Prahy v historické části města Týnce nad Sázavou najdete památkově chráněný dům obklopený starou krásnou zahradou. Hotel Týnec byl otevřený v roce 2010. V hotelové zahradě se pořádá folkový festival.

neděle 16. července - Žirovnice - dvojkoncert s Jen tak tak, 18.00 hodin

Dvojkoncert bude na II. zámeckém nádvoří.

sobota 22. července - Svojanov u Pardubic, Festival akustické hudby, 14.00 hodin

9. ročník Festivalu akustické hudby pořádají lidé z kapely Stoptime na hradě Svojanov, jednoho z nejstarších královských hradů. Svojanov je jediným hradem v našich zemích, v jehož architektuře se mísí gotika s empírem, tedy středověk s 19. stoletím. Hrad Svojanov je vlastnictvím města Poličky a je od ní vzdálen asi 20 km jihovýchodním směrem.

sobota 22. července - Moravskotřebovský bramborák, festival, 17.30 hodin

Moravskotřebovský bramborák je přehlídka folkové, country a podobné hudby na nádvoří zámku v Moravské Třebové.

sobota 29. července - festival Třemšínský hvozdík, Sportcentrum Věšín u Rožmitálu pod Třemšínem, 14.00 hodin

Druhý ročník country a folk festivalu se pořádá na hřišti ve Věšíně, který potkáte hned, když vyjedete z Rožmitálu pod Třemšínem na Starý Plzenec. Kromě jiných bude hrát kapela Cop a písničkář Pepa Nos.

sobota 29. července - Český ranč Zákupy, 19.00 hodin

Spolektiv + U-Style + Jindra Kejak na Českém ranči. Český ranč se nachází v krásném prostředí pískovcových skal a borových lesů mezi Máchovým jezerem a Českosaským Švýcarskem, nedaleko České Lípy na okraji města Zákupy.

Těší se na vás Jarda Hnízdil, Martin Jančura , Renata Melda Švecová, Tonda Vidlák a Jirka Regásek