Jana Kirschner

27. října, vyjde pokračování úspešného projektu Moruša – Moruša Čierna. První ochutnávkou z alba je singl “Muzika!”,  který je k dispozici na iTunes.

Skladba “Muzika!” je právě jednou z těch písní, které již zanedlouho vyjdou mezinárodně pod hlavičkou nezávislého hudebního vydavatelství Doubledrop.

 

“Skladba je o muzice, o lásce k ní, o hudbě, která mě provází celým mým životem a vede všechny mé životní kroky. Je o snech, které jsem snívala ještě jako dítě z mého rodného Martina. O tom, co mě inspiruje, povznáší, rozpláče i povzbudí,” vypráví o novince Jana Kirschner a dodává: “Napsali jsme ji spolu s Eddiem, je to netradiční skladba už jen v tom, že se v ní posluchač nedočká žádných dlouhých textů. Je to doslova největší překvapení mé dosavadní hudební kariéry… Mám z ní obrovskou radost a věřím, že se najdou lidé, kteří tuto radost budou sdílet se mnou.”

Kromě toho, že je tato skladba založena pouze na slově muzika, je zajímavá i tím, že se na ní podílelo více než tisíc lidí z různých koutů Slovenska i Čech. “Použili jsme hlasy mnoha lidí, muzikantů a přátel. Objeví se tam například i hlasy davu z koncertu v českém městečku Protivín, kde jsme s Morušou koncertovali koncem sprna,” objasňuje zpěvačka.

 

Po uvedení alba Moruša Čierna na Slovensku vás zveme do pražského megastoru Bontonland, kde již 29. října od 17 hodin zpěvačka oficiálně představí toto album pro český trh a při té příležitosti zahraje několik nových písní.

Jana KirschnerJana KirschnerJana Kirschner